Top
 

Festivalidee

In navolging van de speciaalbierenfestivals in België zijn wij van biervereniging PINT Regio Limburg in 2007 op het idee gekomen een geheel nieuw bierfestival in Maastricht te gaan organiseren: de 24uurs van Maastricht.

Het feitelijke idee is om jaarlijks een festival te houden voor plaatselijke speciaalbieren. Wij willen deze producten in kleine hoeveelheden aanbieden in kleine proefglaasjes van 15 cl inhoud. De bezoekers van het festival kunnen dan proeven en kennismaken met deze producten in een gezellige Bourgondische ambiance.

De “24uurs van Maastricht” heeft als belangrijkste doel mensen met speciaalbieren uit binnen en buitenland kennis te laten maken.

Wat de speciaalbieren betreft richten we ons op brouwerijen en hun bieren van over de hele wereld. Er valt zo veel te ontdekken en te herontdekken en de (bier)wereld is immers geweldig groot!

PINT Regio Limburg wil zoveel mogelijk bierliefhebbers naar de 24uurs te trekken. Anderzijds willen we ook zoveel mogelijk bierliefhebbers in wording interesseren voor de 24uurs. We willen mensen overtuigen meer en vaker speciaalbier te drinken in plaats van gewoon pilsner.

Tot de 24uurs!!

Biervereniging PINT Regio Limburg. 


Biervereniging PINT Regio Limburg.
Secretariaat: Dagobertstraat 22, 6224 HL Maastricht, Tel: 0031-(0)6-53326266, E-mail: Limburg@pint.nl
PINT KvK-nummer: 40532955, PINT BTW nummer: NL005393632B01.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.